Täysi palvelu

Uusasiakashankinta

Aktiivinen markkinointi ei yksin riitä

Vielä nykypäivänäkin aktiivisuus ratkaisee menestyksen. Aktiivisuutta vaaditaan markkinoinnissa mutta se ei yksin tuota tulosta. Tarvitaan myös riittävä määrä yhteydenottoja potentiaalisiin asiakkaisin. Toisin sanoen luurin pitää nousta tai menetät ostavia asiakkaita joka päivä.

Harva yritys menestyy ja kasvaa pelkästään olemassa olevista asiakkaista. Koska kilpailu on kovaa, asiakashankinnan tulee olla jatkuvaa. Kun uusasiakashankinnasta tehdään jatkuva prosessi, joka ottaa huomioon asiakkaiden ostosyklin, niin voidaan varmistaa, että tavataan potentiaaliset asiakkaat parhaaseen aikaan.

Kun tapaaminen on sovittu potentiaalisen asiakkaan kanssa, niin se ei tarkoita tapaamisen aktiivista odottelua. Aika tapaamisen sopimisen ja varsinaisen tapaamisen välillä on oivallista aikaa asiakassuhteen rakentamiseen ja kiinnostuksen kasvattamiseen. Kun asiakkaaseen on tutustuttu valmiiksi ja asiakasta on informoitu myyjän palveluista, niin ensitapaaminen ei ala nollasta, vaan voidaan mennä suoraan asiaan.

 

Rakennamme teille liidikanavan, jonka avulla uudet asiakkaat löytävät teidät juuri silloin, kun he suunnittelevat palvelujenne hankintaa.

Full Service

Buukkaamme tapaamiset ja tutustumme potentiaalisiin asiakkaisiinne, jotta tiedätte asiakkaiden tilanteet ja tarpeet valmiiksi.

Full Service

Luomme suhteen asiakkaisiinne jo ennen ensimmäistä tapaamista. Keskustelemme heidän kanssa useaan kertaan erilaisilla välineillä.

Ei pelkästään buukkaus, vaan miten haluat asiakassuhteesi aloittaa

Miten päästään vauhtiin?

Ota yhteyttä
Jätä @
tai soita
Palaamme asiaan
Palaamme
asiaan
Tehdään suunnitelma
Tehdään
suunnitelma
Käynnistetään projekti
Käynnistetään
projekti