Täysi palvelu

Buukkaus, liidit ja myyntiviestintä
kaikki samasta toimistosta

Rakennamme asiakaspolkuja,
jotka lihottavat asiakkaidemme tilejä.

Yksi toimisto, täysi palvelu

Olemme buukkaustoimisto, viestintätoimisto ja liiditoimisto samassa paketissa. Kokemuksemme mukaan toimintojen keskittäminen kannattaa; asiakkaamme kasvavat ja kehittyvät keskimäärin kilpailijoitaan nopeammin.

Ei pelkästään buukkaus

Vaan, miten haluat asiakassuhteesi aloittaa. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran ja usein se ratkaisee koko tulevaisuuden. Siksi; sillä on väliä kuka, miten ja kenen kanssa.
Olemme rakentaneet sinulle kolme valmista pakettia, joilla tulevaisuuden ovet aukeavat. Kaikkiin paketteihin on saataville myös Bonmian liidipalvelu, jolla lisätään asiakasvirtaa verkkosivuillenne ja muutetaan kävijät tavattaviksi asiakkaiksi.

Economy Class

Teille, jotka haluatte päästä heti kentälle ja kaupan tekoon. Economy paketti sisältä oleelliset palvelut, kun halutaan tehdä kauppaa ja rakentaa kontaktiverkostoa asiakas tapaamisissa. Paketin hankkijalle teemme pysäyttävän tarinan, jolla asiakkaille saadaan kuuntelu päälle. Sitten aloitamme laittamalla hymyä huulille ja järjestämme teille sovitun määrän tapaamisia kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa. Tämä paketti sopii esim. nopeaan kassavirran piristykseen.

Business Class

Kasvua hakeville yrityksille, jotka haluavat kiihdyttää myyntiä entisestään sekä nopeuttaa myyntiprosessia. Business luokassa asiakkaat valmistetaan myyntitapaamiseen henkilökohtaisella viestinnällä. Selvitämme myös potentiaalisten asiakkaiden ostosyklin, jotta sinä voit kohdata oikeaan aikaan oikeat asiakkaat ja kertoa oikean viestin.

First Class

Brändin rakentajille, jotka haluavat lentää korkealla ja pitkälle. Sen lisäksi että huolehdimme uusasiakastarpeistanne tänään. Varmistamme että maineenne kasvaa ja kauppa käy myös tulevaisuudessa.

Ensimmäisen luokan paketista viemme asiakkaiden valmistamisen astetta pidemmälle. Palvelutiiserin lisäksi muistutamme asiakkaita tapaamisista tekstiviesteillä ja pyydämme kaikilta tavoitetuilta markkinointiluvan. Kasvatamme mainettanne myös myöhemmin tavattavien keskuudessa lähettämällä heille yritystiiserin. Ensimmäisen luokan paketilla saadaan kaikki potentiaaliset asiakkaat myynnin piiriin.

PAKETTIVERTAILU

ECONOMY CLASSBUSINESS CLASSFIRST CLASS
Nimetty asiakashankkija
Pysäyttävä tarina
Hymyä huuleen
Sovitaan tapaaminen
Kalenterointi
Tapaamisten siirrot
Palvelutiiseri
Ostosykliselvitys
Markkinointilupa
Yritystiiseri
SMS kysely
Liidipalvelu

Jos haluat olla varma, että tapaat juuri oikeat asiakkaat, niin liitä palvelupakettiisi Bonmian liidipalvelu.

Miten päästään vauhtiin?

Ota yhteyttä
Jätä @
tai soita
Palaamme asiaan
Palaamme
asiaan
Tehdään suunnitelma
Tehdään
suunnitelma
Käynnistetään projekti
Käynnistetään
projekti